Екип

Ивайло Кунев

Ивайло Кунев завършва УНСС със специалност "Икономика на кооперациите".

Започва кариерата си в сферата на търговията на дребно като продавач-консултант. През годините продължава кариерното си развитие и преминава през различни позиции и достига до търговски директор.

Управлява търговски вериги в сферата на телекомуникациите с персонал над 1000 души.

Паралелно с мениджърските си задължения започва да се интересува от обучения и програми за кариерно развитие на служителите.

През 2010 г. създава компанията Retail In Detail – предоставя специализирани консултации за мениджъри в търговията на дребно и измерване на потока от клиенти.

Провел е над 300 обучения по различни корпоративни проекти на теми, отнасящи се до "Управление на продажбите", "Обучения за обучители", НЛП, "Мениджърски Умения" и др.

Ивайло работи като външен бизнес консултант за много от големите международни компании с представителства в България.

През 2010 г. издава първата си аудио книга "НЛП – Комуникационно майсторство".

През 2012 г. създава поредицата от аудио книги "Успешни продажби".

"Вярвам, че обучението е процес, който може да променя хората. За мен това е най-ефективният начин да не спирам да уча и го правя най-добре, докато обучавам другите.

Смятам, че хората, които не спират да учат и да се развиват, постигат онова, за което мечтаят. Бизнес организациите, които залагат на постоянно обучение, си гарантират конкурентно предимство."

Харесвам: Любимият човек до мен, Спорта, Планините, Хубавата храна и вино.

Интересувам се от: Лидерство и забележителни хора, нови тенденции в областта на ученето, науката за успеха и спорт.

Мария Папратилова

Мария Папратилова е на 28 години. Завършила е психология във Великотърновския университет "Св.св.Кирил и Методий" с бакалавърска степен "Обща психология". Притежава магистърска степен по "Психология на личността". Зад гърба си има дългогодишен стаж като SPA мениджър. Опитът й я отвежда в телевизионно предаване, в една от водещите телевизии, където работи като козметичен консултант.
В същото време активно се занимава с обучения на хора, в сферата на спа обслужването.

Именно в сферата на обучението Мария има възможност да се среща с много и различни хора. Такива, които искат да научат нещо повече, искат да бъдат професионалисти и са ентусиазирани да инвестират в себе си.

"Обнадеждена съм, че виждам все повече личности, които са готови да обогатяват знанията си и да трупат опит. Това ме мотивира да се занимавам с кариерно консултиране. Чувствам се пълноценна, когато хората виждат в мое лице помощник в постигането на целите си. Много добре осъзнавам колко е трудно понякога да намериш подходящата професия за себе си в условията на трудовата ситуация у нас. Затова бих искала със силата на опита и образованието си да помагам с каквото мога, на всеки който иска да открие собствения си професионален път и да преодолява смело трудностите.

Нито една среща не прилича на предходната, нито на следващата. Всяка група, всички хора, които срещам по време на обученията, са различни. Различни са в динамиката си, в очакванията и стремежите си. Това ме учи да се адаптирам бързо, да бъда гъвкава и да успявам да импровизирам при общуването с всеки един. Очакванията на другите да получат максимума знания и опит след среща с мен, пък ме мотивират непрекъснато да се развивам и да подобрявам квалификацията си.

Най-важна част от работата ми, е обратната връзка, която получавам. Тя ме зарежда и осмисля посвещаването ми на обучението на хора."


Харесвам: работата с хора, предизвикателствата в професионален план. За мен думата "професионализъм" е символ на личностно израстване

Интересувам се от: психология, личностно развитие, коучинг

Предстоящи планове: работя за развитие на методика за обучение на хората в сферата на услугите и обслужването.