Споделено от клиенти и приятели

Калина Баренска – 17 години, 10 клас, град Костенец

Участвах в тренинг „Пътешествие из индианските земи”, проведен през Септември 2013г, с идеята да запозная себе си с такъв тип обучения. В крайна сметка, това се превърна в нещо повече за мен. А, именно - преживяване, за което винаги ще има място в сърцето ми. Един цитат гласи: „Посредственият учител казва. Добрият обяснява. Изключителният показва. Великият учител вдъхновя”. Благодаря на целия екип на Selfinvest, че ми помогнаха да открия в себе си това, което търсех – вдъхновението!

Мария Тонева, 27 години

"Потърсих услугите на Selfinvest Career Consulting в момент на кръстопът относно моето професионално развитие. От една страна имах зад гърба си опита и рутината на професия в сферата на международния транспорт, от друга страна жадувах за нови предизвикателства в областта на маркетинг и рекламата.

Консултациите с Таня Терзийска ми помогнаха за моето самопознание - да разбера моите силни страни, които да превърна в моето оръжие за професионално развитие! Не след дълго получих подходящо предложение за работа."

Мария Дундарова, ученичка в 12клас

Аз знаех, с какво искам да се занимавам в бъдеще ,но не бях сигурна дали моите лични способности са подходящи за дадената професия. В Selfinvest career consulting, Таня ми показа ,че наистина съм на прав път, помогна ми да бъда по-самоуверена и също така ми показа слабостите върху ,които да работя ,за да бъда по-добра в това ,което искам да се занимавам.

Срещите с Таня ме заредиха с много положителна енергия и сила, с които да следвам мечтите си!

Тина Маринска, ученичка 12 клас

"Когато научих за съществуването на Selfinvest career consulting, аз бях последна година в гимназията и ми предстоеше да направя избор за това с какво искам да се занимавам в бъдеще. Имах само предположение каква работа би ми доставяла удовлетворение и удоволствие, но не бях сигурна. Срещите ми с Таня ми дадоха необходимата убеденост, че изборът ми е правилен и ме мотивираха да следвам избрания от мен път. Таня успя да ми помогне да открия силните и слабите си страни, даде ми съвети как да променя, подобря и доусъвършенствам уменията и качествата си.

Искрено вярвам в това,че човек е щастлив,когато превърне хобито си в работа. Затова смятам, че решението с какво да се занимаваш е едно от най-трудните, които човек трябва да вземе и когато има кой да ти помогне и да ти вдъхне увереност, изборът става по-лесен."

Велин Пеев, 25 години

Реших да използвам кариерна консултация, защото имах нужда от независим поглед върху силните ми страни и насока в какъв тип работа да ги използвам най-добре. Таня ми даде точно това.

Александър Кръстанов от Санахолистик център - гр.Перник

"Кариерното ориентиране, ех, тази все още непозната възможност за всеки млад човек.....! Да си представим една държава, в която всеки израства, знаейки своите силни и слаби страни, учейки това, което иска и разбира най-добре, реализирайки се успешно в своя професионален път, постигайки най-добрите резултати.... Е, целият този блян щеше да е възможен, ако разбирахме ползите на ранното кариерно ориентиране.

Радвам се, че има хора като Таня, които посвещават своята кариера в полза на тези, които искат да работят върху силните си страни. Защото в наши дни кариерният консултант има мисионерска мисия"

Невена Раковска - Фондация на бизнеса за образованието

Запознах се с Таня през 2009 г. по време на обучение за кариерни консултанти. Отличи се веднага с ентусиазма, енергичността и целеустремеността си. С нея се работи лесно - креативна е, много позитивна и влага професионално отношение и в най-дребните детайли. Довежда до успешен край всичко, с което се захване. Препоръчвам я като надежден делови партньор в инициативи, свързани с обучение, кариерно консултиране и развитие на човешките ресурси.

Лъчезар Африканов - координатор на мрежата EuroGuidance в България

Европейският съюз поставя все по-голямо значение на развитието на качествени услуги за кариерно ориентиране, които да осигуряват възможност на всички граждани от най-ранна възраст да развиват умения за управление на кариерата. Стремежът на Европейската комисия е младите хора да са подготвени за динамично променящия се пазар на труда и да се чувстват удовлетворени от своя образователен и професионален избор. В тази връзка разработването на качествени инструменти за кариерно консултиране придобива все по-голяма значимост.

Таня Терзийска е кариерен консултант, който прилага новаторство в своята дейност и разработва собствени похвати в работата с младите хора. Разработената от нея игра "Пътешествието из индианските земи" заслужва признание и широка публичност.